Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری شهرستان دیلم با اشاره به آغاز ثبت نام ابلاغ الکترونیکی قضایی در دیلم گفت: ثبت‌نام در سامانه ثنا تا راه‌اندازی دفاتر خدمات قضایی در دادگستری دیلم و به‌صورت رایگان انجام می‌شود. ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیلم، مهدی بهشتیان صبح امروز در آغاز ثبت نام در سامانه ثنا دیلم، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را گامی مهم در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستگاه قضایی دانست و اظهار  داشت: ثبت نام در این سامانه ضمن کاهش مراجعات مردم به مراجع قضایی، امکان طرح دعوا بدون مراجعه به محاکم یا دادسراها را فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گرامیداشت هفته خدمات الکترونیک قضایی و با تاکید بر ضرورت فراگیر شدن ثبت نام مردم شهرستان در سامانه خدمات الکترونیک قضایی (ثنا) گفت: با نصب تابلوهای تبلیغاتی و ارسال مطالب در فضای مجازی، نامه نگاری با ادارات، نهادها، سازمان‌های مالی از مردم  برای ثبت نام در سامانه ثنا دعوت شده است.

مهدی بهشتیان با بیان اینکه ثبت نام در سامانه ثنا تا راه‌اندازی دفاتر خدمات قضایی در سطح شهرستان در دادگستری به‌صورت مجانی انجام می‌شود تاکید کرد: انتظار می‌رود تا دهه نخست آبان ماه جمع کثیری از مردم شهرستان دیلم برای ثبت نام به دادگستری مراجعه کنند.

رئیس حوزه قضایی دیلم با بیان اینکه بر اساس آیین نامه نحوه استفاده از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی مراجعان به قوه قضائیه موظف‌اند برای انجام امور قضایی خود در سامانه خدمات الکترونیک قضایی ثبت نام و حساب کاربری دریافت کنند افزود: در صورت هرگونه تغییر اطلاعات ثبت شده در سامانه ثنا از قبیل تغییر آدرس یا تلفن همراه قابل اصلاح  است.

وی بیان کرد: برای ثبت نام در سامانه خدمات الکترونیک قضایی (ثنا) کارت ملی و گوشی همراه الزامی و حداکثر زمان برای ثبت نام پنج دقیقه است.

به مناسبت هفته خدمات الکترونیک قضایی فرماندار دیلم به همراه معاون سیاسی و اجتماعی با حضور در دادگستری در سامانه ثنا ثبت نام کردند.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • ۱۳ زندانی به صورت الکترونیکی با رئیس کل دادگستری استان لرستان ملاقات کردند
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب