Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن روحانی نیا مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه در نشست خبری امروز (دوشنبه سوم شهریور ماه) با اشاره به اقدامات این دفاتر اظهار کرد: با حضور حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، اقدامات تحولی در قوه قضاییه انجام شد.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به افتتاح سامانه‌های متعدد در هفته قوه قضاییه گفت: بخشی از این خدمات در حوزه کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و به طور مشخص توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص سامانه مواسات افزود: این موضوع در بیانات رهبر فرزانه انقلاب مکررا مطرح شده است و ریاست قوه قضاییه هم به پیش بینی سازوکار حقوقی مناسب برای محرومان جامعه تأکید دارد و این نگاه یک دستور اداری و قضایی بود و کانون در اقدامی جدی به صورت مستقیم به این موضوع ورود پیدا کرد.

روحانی نیا بیان کرد: با تفاهم نامه‌ای که با بهزیستی و کمیته امداد امضا شد، افراد تحت پوشش این مراکز هیچ مبالغی را به دفترخانه‌ها پرداخت نخواهند کرد و از پرداخت تعرفه دفاتر معاف هستند و تاکنون هزاران نفر از افراد محروم در آستانه استفاده رایگان از خدمات ما هستند.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه با اشاره به اقدامات کانون گفت: ایجاد سامانه نوبت دهی الکترونیک در دفاتر خدمات قضایی از جمله دیگر برنامه‌های ما بود و از ابتدای شیوع بیماری کرونا نوبت دهی غیر حضوری در تمام سازمان‌ها اجرایی شد و کانون هم به عنوان وظیفه اجتماعی خود نسبت به ایجاد سامانه نوبت دهی غیر حضوری اقدام کرد و قریب به بیش از هزار دفتر در سراسر کشور از نوبت دهی الکترونیک استفاده می‌کنند.

وی گفت: آنچه به عنوان فرآیند جدید قوه قضاییه اعلام می‌شود، زیر مجموعه قوه قضاییه هوشمند است.

روحانی‌نیا در خصوص ورود دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به حوزه دادرسی غیر حضوری بیان کرد: با تدابیر رئیس قوه قضاییه موضوع دادرسی الکترونیک و مجازی امروز در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته است؛ در خراسان جنوبی این اتفاق به صورت آزمایشی صورت گرفته و چندصد جلسه تاکنون تشکیل شده است.

وی افزود: مردم به جای اینکه در جلسات دادگاه حاضر شوند، می‌توانند در نزدیکترین دفاتر خدمات قضایی حاضر شوند و به صورت مجازی به صورت تصویری با طرفین دعوی ارتباط برقرار کنند، این فرآیند هنوز در کل کشور اجرا نشده، اما نوید می‌دهم که به زودی در کل کشور اجرا شود.

روحانی نیا تصریح کرد: از مردم خواهش می‌کنم به جای مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از سامانه ایجاد شده استفاده کنند و تا ازدحام در دفاتر زیاد نشود، اما برای رفع مشکلات مربوط به سامانه ها مرکزی در کانون ایجاد خواهد شد.

مديرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در خصوص استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات‌ الکترونیک قضایی برای ملاقات مجازی با زندانیان گفت: در این راستا دادستان تهران و سازمان زندان‌ها پیگیر موضوع هستند و آخرین اقدامات در حال انجام است و امروز یک تستی انجام می‌شود که در صورت تأیید کارشناسان در سطح گسترده تری پیگیری می‌شود.

وی افزود: مشکلی در این رابطه به دلیل درگاه پرداخت سازمان زندان‌ها وجود داشت. به لحاط تفاهم نامه های سازمان زندان‌ها، این سازمان از درگاه پرداخت خاصی استفاده می‌کرد که متفاوت از درگاه پرداخت دفاتر الکترونیک قضایی بود.

روحانی نیا ادامه داد: این تست امروز از یکی از دفاتر با زندان تهران بزرگ انجام می‌شود.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه با اشاره به صدور گواهی عدم سوء پیشینه بیان کرد: در فرآیند صدور این گواهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ورود پیدا کردند و مرجع پاسخگویی مجتمع قضایی سجل کیفری است، اما آنجا نیاز به برخی کمک‌های سازمانی داشتند که با کمک کانون این مشکل برطرف شود.

بیشتر بخوانید

ابطال چک در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی چگونه انجام می‌شود؟

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دستگاه قضا خدمات الکترونیک قضایی روحانی نیا قوه قضاییه نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان

رئیس قوه قضائیه گفت: بالغ بر ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحدهای قضایی استان هرمزگان از جمله سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی، تخصیص اعتبار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، جلسه شورای قضایی استان هرمزگان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، اعضای شورای عالی دستگاه قضا و مسئولان قضایی استان هرمزگان برگزار شد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این جلسه اظهار کرد: وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان نسبت به سفر قبل در اسفند 1400 بسیار بهبود پیدا کرده و وضع امروز این انبارها با گذشته قابل مقایسه نیست؛ خودِ مقامات استان تاکید داشتند که علت این ارتقاء و بهبود وضعیت، سفرهای مقامات و بازدیدهای آنان است.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: در جریان سفر به استان هرمزگان، در نتیجه تلاش و پیگیری های مسئولان و دستگاه‌های ذیربط، مشکل بیش از پنجاه ساله‌ی بالغ بر 7 هزار و 142 سند موسوم به سند رفسنجان در قشم، رفع شد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: بالغ بر 419 میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحدهای قضایی استان هرمزگان از جمله سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی، تخصیص اعتبار شد.

رئیس عدلیه بیان داشت : همچنین در جریان این سفر در راستای رفع مشکل کمبود قاضی و نیروی اداری قضایی در دادگستری هرمزگان و واحد‌های قضایی تابعه، اتخاذ تدبیر صورت گرفت.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین «موحدی آزاد» دادستان کل کشور طی سخنانی در این جلسه با اشاره به افتتاح سالن مانیتورینگ مقابله با قاچاق سوخت نیروی انتظامی در بندرعباس، ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، گام مؤثری در راستای مقابله با قاچاق در استان هرمزگان برداشته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین «پورخاقان» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در این جلسه با اشاره به بازدید خود از پارکینگ خودروهای توقیفی در بندر جاسک‌ اظهار کرد: در این پارکینگ 245 خودرو و 105 دستگاه موتورسیکلت در وضعیت نامناسب جوی نگهداری می‌شوند و بعضی از این وسایل نقلیه از دهه 90 در این پارکینگ‌ها هستند؛ البته اخیراً به همت دستگاه قضایی 110 خودرو از این وسایل نقلیه از طریق مزایده‌ به فروش رفته اما هنوز به خریداران تحویل داده نشده است.

«کاظمی‌فرد» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز در این جلسه با بیان اینکه تمامی مبادی ورودی مجتمع‌های قضایی استان هرمزگان مجهز به سامانه کنترل تردد هستند، گفت: با بکارگیری سامانه کنترل تردد در کلیه مراجع قضایی استان هرمزگان، «شهود حرفه‌ای» تحت رصد قرار گرفته‌اند و کسب و کار شاهدفروشی در این استان به شدت کاهش یافته است.

«محمدی» رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه گفت: همزمان با سفر هیئت عالی قضایی به استان هرمزگان، 50 زندانی این استان از محل کمک‌های خیرین توسط ستاد دیه و 105 زندانی از محل اعطای ارفاقات قانونی از زندان آزاد شدند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان